Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Zuid | Oud-Zuid

Stemmen

laden...
0
0
0

Status

Dit plan wordt uitgevoerd

QETC - LIVE THEATER 2020 - MET SOCIAL DISTANCING

Door: Admin on API
1 oktober 2020
Team Buurtbudget Zuid | 3 nov. 2020, 10:15

Gratis Naar Theater!

Omdat éen van de winnaars theater gezelschap QETC is, kunnen bewoners uit Oud-Zuid helemaal GRATIS naar de voorstelling - Talking Heads van Alan Bennett. Deze aanbieding geld voor de premiere op 12 november of de laatste voorstelling van deze reeks, op 15 november, om 20:00. Maar wees er snel bij; vanwege social distancing zijn er beperkte stoelen beschikbaar. Om te profiteren moet uw postcode beginnen met 1058, 1059 of 1071 t/m 1082 in Amsterdam Oud-Zuid. De voorstellingen zijn in de moderne CC Amstel Theater, met ruime social-distancing en waar alle RIVM maatregelen zijn toegepast.

Wilt u profiteren van deze aanbieding, ga dan naar www.Qetc.nl/funding/

Meer info over the Queen’s English Theatre Company
www.Qetc.nl

Toneelgroepen en theaters zijn hard getroffen door de corona-crisis. Wij hebben daarom hulp nodig om (nieuwe) bezoekers uit de buurt Oud-Zuid terug te laten keren naar het theater. Stichting QETC is al sinds 2002 het toonaangevende theatergezelschap in Amsterdam Oud-Zuid voor mensen uit tientallen landen en voor de LGBT+ community. Toch trekken onze hoogwaardige producties een publiek die voor 50% uit Nederlandstaligen bestaat en die uit alle rangen en standen komt.

  • In november speelt Talking Heads van Alan Bennett. Deze 2 komische stukken behandelen thema's als eenzaamheid, verslaving, psychische aandoeningen, seksualiteit en diversiteit.

  • Zitplaatsen zijn verminderd vanwege de 1,5meter regel. Hierdoor is het lastig om de theaterhuur, rechten en andere kosten te dekken. Zelfs doormiddel van creatieve manieren bedenken om meer zitplaatsen te creëren, kleine cast en speelruimte in het midden van de zaal, is er alsnog een maximum van 100 stoelen per evenement, (Totaal huur theater is €9000)
  • U heeft dan ook zelf een voordeel door te stemmen want als onze aanvraag succesvol is, dan komen bewoners Oud-Zuid in aanmerking voor korting op kaartjes.
  • Wij zijn de Queen’s English Theatre Company en al sinds 2002 willen wij Amsterdammers laten genieten van hoogwaardig Engelstalig toneel. Ons publiek is 50% Nederlands en 50% Internationaal. Naast dat vorige speelstukken erg aantrekkelijk waren voor de locale LGBT+ gemeenschap, zijn er ook vele gezinnen en ‘internationals’ die terug komen naar onze voorstellingen. Zie ook www.Qetc.nl
  • Deze productie is in de ronde, zodat de toeschouwers dicht bij de actie kunnen blijven terwijl ze nog steeds ver van elkaar verwijderd zijn.

  • Wij willen diversiteit vieren, mensen van 20+ nationaliteiten en culturen uit Oud-Zuid samen brengen en veilig genieten van live theater. Ga dus nu op ons plan stemmen en ‘come back together!’


Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte




refresh

Cancel